Menu Premium

De Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld

Karim Shehata 06/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna kunnen we aan de slag met Titanfall. De eerste game van Respawn Entertainment verschijnt begin maart op de Xbox 360, Xbox One en de PC en heeft de loodzware opgave om het woord ‘next-gen’ te gaan definiëren. De Xbox 360-versie van Titanfall is echter niet in ontwikkeling bij Respawn Entertainment, omdat de laatstgenoemde studio zich wilde focussen op de next-gen versie van de game. Om die reden is Bluepoint Games ingeschakeld om de game naar de Xbox 360 te porten, iets waarmee de ontwikkelaar al aardig wat ervaring heeft. Vanwege het feit dat Bluepoint Games nog ietsje langer nodig heeft om de game af te krijgen, kan de tweede zin van deze alinea als onjuist beschouwd worden, want de Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld.

Dit maakte het officiële Twitter-account van Titanfall zojuist bekend op het populaire sociale platform. Hierdoor verschijnt de Xbox 360-versie op 25 maart, terwijl de Xbox One- en PC-versies nog steeds verschijnen op 11 maart. Volgens het bericht op Twitter heeft Bluepoint Games de extra twee weken nodig om de game nog van wat kleine verbeteringen te voorzien, waardoor de game ook op de Xbox 360 de topper kan worden die wordt verwacht op de Xbox One en de PC.

Teleurstellend nieuws dus op deze late avond, vooral omdat wij in Nederland nog niet de beschikking hebben over de Xbox One. Daarentegen gaat het echter maar om een uitstel van twee weken, waardoor we natuurlijk ook niet moeten overdrijven over dit uitstel. Als de game er daadwerkelijk beter op wordt, hoor je mij in ieder geval niet klagen. Daarnaast beschikken we in Nederland ook over PC’s, waardoor degene die op 11 maart al aan de slag willen met de game daar gewoon de mogelijkheid toe hebben.

De Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld

De Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch