Menu Premium

De Wii U wachtrij is uiteengedreven door orkaan Sandy

Gamekings Redactie 29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij stond er al een weekje, ruim dertig dagen voordat de Wii U in de winkels verschijnt. Isaiah-Triforce Johnson, beter bekend als TriforceGameMaster de zelfbenoemde, grootste Nintendofan allertijden, wil de eerste man op aarde zijn die de Wii U in zijn bezit heeft. Hij moet zijn recordpoging echter even staken, want de Wii U wachtrij is uiteengedreven door orkaan Sandy.

Zelfs Nintendo-fanboy van het eerste uur, Triforce Johnson, is niet opgewassen tegen de krachten van moedertje natuur. Hij werd door de bewaking gevraagd het gebied rond Nintendo World in Manhattan, New York, te verlaten. Zodra de noodtoestand ingetrokken wordt, mag hij gewoon zijn eerste plekje terugpakken. Dat zal niet al te moeilijk worden, hij stond namelijk in zijn een eentje in de rij. Wat ons niet verbaast, want wie gaat er nu in godsnaam dertig dagen van zijn leven verdoen, om als eerste een Wii U te bemachtigen?

 

 

Al mag de orkaan, zoals gewoonlijk, een lieflijke meisjes naam dragen, Sandy zet niet alleen het leven van Johnson op zijn kop. Bijna geheel Amerika wordt erdoor beïnvloed, zo cancelde komiek Louis CK zijn shows en staan de server-guy’s van web-diensten als Netflix en Dropbox onder gigantische druk. Orkanen zorgden namelijk al eerder voor uitval, en laat Sandy nu net over hun serverpark razen.

Wil jij zelf checken waarom zelfs de grootste Nintendo fan uit de rij stapt? Kortom, hoe orkaan Sandy in Manhattan huishoudt? Bekijk dan hier de live-feed van Earth Cam vanaf het vrijheidsbeeld, waar het er onderhand al flink heftig aan toe gaat.

De Wii U wachtrij is uiteengedreven door orkaan Sandy

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch