Menu Premium

De volgende Call of Duty gaat waarschijnlijk geen jetpacks bevatten

Lars Leeftink 06/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest recente Call of Duty, Call of Duty: Modern Warfare, bevatte geen jetpacks, in tegenstelling tot de vorige CoD-games. En Treyarch Studio Design Director David “Vahn” Vonderhaar lijkt even redelijk duidelijk te hebben gemaakt dat jetpacks ook nooit meer terug zullen komen in de franchise. In ieder geval niet in de volgende game.

Geen jetpacks meer

En de reden is in principe heel simpel. David Vonderhaar haat jetpacks. Maar echt. Vonderhaar reageerde op Twitter op een vraag van een fan over het feit dat de volgende CoD weer jetpacks moet hebben. Zijn antwoord? Kort maar krachtig: nee. Vervolgens reageerde hij op een andere fan, waarin hij het wat meer toelicht. Soort van: “Such short-term memories,” Vonderhaar tweette. “You hung me from the highest branch. No. NO. I have PTSD.” Het lijken in ieder geval duidelijk aanwijzingen te zijn dat er voorlopig geen jetpacks meer in Call of Duty zullen zitten.

Call of Duty: Modern Warfare

Was de eerste Call of Duty sinds tijden die geen jetpacks bevatte. En de meeste fans zijn daar blij mee. De game gaat volgens zowel fans als bedrijven terug naar de roots. Terug naar de manier waarom CoD zo populair is geworden. Terug naar de gameplay waar iedereen verliefd op is geworden. Er is over de volgende Call of Duty (waarschijnlijk next-gen) nog niets bekend, behalve dus dat de kans behoorlijk klein geacht kan worden dat de jetpacks terug zullen keren. Het zal hoe dan ook geen focuspunt zijn en het zal zeker niet hoog op het lijstje staan van dingen die sowieso in de nieuwe CoD moeten zitten. Then again: David Vonderhaar is maar een persoon. En een bedrijf bestaat meestal uit meerdere personen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch