Menu Premium

De voice-acting was een stuk emotioneler in Halo 4

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft en 343 Industries hebben meer werk gemaakt van de voice-acting in Halo 4. Jen Taylor, de stem van Cortana, liet namelijk in een interview met NBC News het volgende weten: De voice-acting was een stuk emotioneler in Halo 4.

Dat zegt nogal wat als je de stem doet van een artificiële intelligentie. Jen Taylor mag zich namelijk al jaren “de stem van Cortana” noemen, de blauwe dame die Master Chief vergezeld en goede raad geeft op zijn oorlogspad tegen de Covenant. Vanaf het eerste Halo deel, Halo: Combat Evolved, zorgt ze er samen met Steve Downes, Master Chief, voor dat Halo spelers kunnen meeleven met de personages. Ook voor Halo 4 is het duo dus opgeroepen voor de voice-acting en blijkbaar kostte het een stuk meer emotionele inleving.

Het is al bekend dat Cortana het zwaar gaat krijgen in Halo 4. Ze heeft namelijk in de vorige Halo delen heel wat digitale klappen gekregen en die blauwe plekken komen nu pas doorzetten. Of dit ook de reden is voor de uitspraak van Jen Taylor, dat kun je verder lezen op HaloXL. Daar staat meer over het interview en veel meer over Halo 4.

De voice-acting was een stuk emotioneler in Halo 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch