Menu Premium

De Titanfall-bèta is karig vergeleken met de volledige game

Karim Shehata 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf morgen gaat de Titanfall-bèta online op de Xbox One. De gelukkige gamers onder ons die zich hebben ingeschreven en straks uitverkoren zijn, kunnen vanaf morgen dus checken of de hele hype rondom Titanfall terecht genoemd mag worden. De ontwikkelaar dekt zich echter één dag voor de release van de bèta al in, want de Titanfall-bèta is karig vergeleken met de volledige game volgens Respawn Entertainment.

Dit zeggen verschillende medewerkers van de ontwikkelaar tegen een verslaggever van OXM. De community manager van Respawn Entertainment en lead artist Joe Emslie zeggen beide dat er nog zoveel modi zijn die niet in de bèta zitten en dat de speler van de volledige versie ook nog veel meer maps kan verwachten. “We laten eigenlijk maar één hoofdstuk van de multiplayer-campagne zien”, zegt Emslie om nog even te benadrukken dat de bèta puur voor de ervaring is.

Emslie gaat zelfs nog verder, door te zeggen dat er erg veel mist in de aankomende bèta. “Ik heb de volledige game al vaak gespeeld en toen ik de bèta ging spelen, mistte ik erg veel”, aldus Emslie. Dit is natuurlijk een zeer logische uitspraak, maar of het slim is om deze woorden vlak voor de release van een bèta de wereld in te helpen? We zullen het zien, want de bèta gaat morgen van start op de Xbox One. Respawn Entertainment dekt zich alvast in voor de eventuele kritiek op het missen van content, door dus te zeggen dat de Titanfall-bèta karig is vergeleken met de volledige game. Volgens de ontwikkelaar bevat de volledige versie van Titanfall wél erg veel content. Of dat echt zo is, kunnen we pas beoordelen als Titanfall daadwerkelijk gaat verschijnen op 13 maart. Wanneer je echter niet over een geïmporteerde Xbox One of een goede PC beschikt, kun je vanaf 28 maart aan de slag met Titanfall op de Xbox 360.

De Titanfall-bèta is karig vergeleken met de volledige game

De Titanfall-bèta is karig vergeleken met de volledige game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch