Menu Premium
Loading...

De System Shock reboot komt naar de PlayStation 4 in 2018

Karim Shehata 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten inmiddels dat de reboot van System Shock in 2017 naar PC en Xbox One komt. Echter zou je denken dat je dus een platform mist, de PlayStation 4 in dit geval. Hier komt echter verandering in: De System Shock reboot komt naar de PlayStation 4 in 2018!

Met nog 16 dagen te gaan in de crowdfunding-campagne, is het doel van $900.000 behaald en is er op het moment zelfs al meer dan een miljoen dollar opgehaald. Om de backers te bedanken, komt ontwikkelaar Nightdive Studios nu dus met een PlayStation 4-versie. Deze versie stond oorspronkelijk niet gepland, maar wordt nu dus als bedankje gebruikt ter ere van het behalen van het Kickstarter-doel.

Overigens begint het project serieuze vormen aan te nemen. Zo heeft de ontwikkelaar de hulp ingeschakeld van ex-Fallout: New Vegas-ontwikkelaars, te weten  Chris Avellone, Jessica Johnson, Kevin Manning, en Dan Rubalcaba. De projectmanager van deze System Shock reboot, genaamd Kevin Manning, heeft ook werkzaamheden verricht voor Obsidian Entertainment ten tijde van Fallout: New Vegas.

System Shock verschijnt in 2017 voor de PC en Xbox One, om dus vervolgens in 2018 op de PlayStation 4 te verschijnen. Zie jij deze reboot zitten, of staat deze titel niet op je radar? Laat het ons weten in de comments, nadat je hierboven de pre-alpha gameplay van de game op de PlayStation 4 hebt bekeken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch