Menu Premium

De Street Fighter 5 juni update zorgt voor betere matchmaking

Karen Koch 24/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ergerde jij je altijd al een beetje aan de matchmaking van Street Fighter 5? Ging het niet snel genoeg, of kwam je alleen maar noobs tegen? Dan kan Capcom je vandaag blij maken, want de Street Fighter 5 juni update zorgt voor betere matchmaking en dat is precies waar jij op zit te wachten!

Het is natuurlijk altijd vervelend als jij een eeuw zit te wachten op een goed potje rammen en dan blijkt je gevonden tegenstander van een heel ander niveau te zijn. Of de voorkeursinstellingen blijken niet overeen te komen. Of… Wat je dan ook kan bedenken. Daarom vond Capcom het tijd om aan de bel te trekken en hier iets aan te doen. Het kon namelijk voorkomen dat je tegeneen speler ver buiten jouw League Point-range moest spelen. Dat is natuurlijk voor geen van beide partijen erg leuk om mee te maken. Daarom wordt dit, dankzij de patch van juni, in de toekomst hopelijk voorkomen.

De snelheid waarmee matches voor je worden gevonden, vliegt dankzij deze update hopelijk ook omhoog. Het kwam namelijk wel eens voor dat de eerder genoemde League Points niet goed synchroniseerden op alle servers, waardoor je in een lange wachtrij kwam te staan. Ook wordt er dankzij deze patch meer gekeken naar zaken als je verbindingssnelheid en -kwaliteit en je hardware instellingen. Op deze manier hoopt Capcom dat matchmaking een stuk soepeler zal gaan verlopen, wat het spelplezier natuurlijk ook een heel eind omhoog knalt.

In de update van juni zit ook nieuwe content qua verhaal, Ibuki als nieuw, speelbaar karakter en de mogelijkheid tot het aanschaffen van nieuwe stages en costumes. Juni is al bijna voorbij, dus lang zal je niet op deze patch hoeven wachten. Zit jij al met je controller in je klauwen voor de betere matches of ga jij eerst de story content checken?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch