Menu Premium
Loading...

De Steep uitbreiding Road to the Olympics verschijnt in december

Karen Koch 12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar zijn er weer Olympische Winterspelen. Waarom is dit van belang? Dit is namelijk een uitgelezen kans voor sportgames om een extra uitbreiding er tegenaan te gooien. Dat is precies wat er nu gaat gebeuren want de Steep uitbreiding Road to the Olympics verschijnt in december. Precies op tijd voor Pyeongchang!

Steep kennen we allemaal wel als “die ene nu-gen snowboard-game”. Zo heel veel daarvan zijn er niet, maar dat betekent dus ook dat Ubisoft met Steep een soort monopolie te pakken heeft. Hier moet en zal gebruik van worden gemaakt en daarom kan je vanaf 5 december doen alsof je meedoet aan de olympische spelen.

Road to the Olympics wordt de eerste uitbreiding van Steep. De game kwam vorig jaar pas uit, dus het is ook niet heel verwonderlijk dat er nog geen tientallen expansions voor zijn. Deze winter hoeven we in ieder geval niet meer onze koffers te pakken en naar Zuid-Korea te vertrekken, want we kunnen de winterspelen nu gewoon op onze luie bank nabootsen. Je kan skiën, snowboarden en nog veel meer wintersporten beleven alsof je zelf op de piste staat. Wat nou kou lijden!

De Steep uitbreiding Road to the Olympics verschijnt in december, om precies te zijn op de 5e. Dit betekent dat het nét op tijd voor die lange Sinterklaasavond beschikbaar is. Steep is beschikbaar op de PC, PLayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Road to the Olympics uitbreiding zal ook op deze systemen beschikbaar worden gemaakt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch