Menu Premium

De STEEP open beta is nu live tot 21 november

Rens van Nerum 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ‘ie dan, de STEEP open beta! Je kunt vanaf vandaag 18 november tot 21 november aanstaande aan de slag op jouw PlayStation 4, Xbox One en PC in deze sneeuwige sneeuwgame van Ubisoft.

Gebruik je skills in de Aravis, Tirol of de Needles. In deze 3 van de 7 werelden die STEEP te bieden heeft, kun je de komende dagen los in de beta. Je hebt de optie om te kiezen hoe dat jij de werelden wil verkennen. Je kunt kiezen om te zweven met wingsuits, de pistes te straffen met je ski’s of je snowboard, of om ontspannen te gaan paragliden. Ook kun je jouw vrienden flink te kijk zetten in de deze beta van STEEP, door een betere tijd of score neer te zetten op de tracks die STEEP te bieden heeft.

Er is vanavond om 19:00 ook een speciale livestream van het ontwikkelteam van STEEP, die je kunt bekijken op dit Twitch-kanaal.

Ga jij als een speer van de berg af in STEEP? Of lazer je constant de afgrond in? Laat het ons weten in de comments en check hieronder twee nieuwe trailers van STEEP! Mocht je nog meer te weten willen komen over deze sneeuwige sneeuwgame, check dan hoe Shelly en Karim richting Utrecht gingen voor een uitgebreide hands-on met de game.

STEEP: Ride it like Luke Aikins Trailer

STEEP: Ride it like Louie Vito Trailer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch