Menu Premium

De Steep Alaska update is nu live

Karim Shehata 27/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steep kwam een kleine drie maanden geleden uit en bracht eindelijk een sneeuwige sneeuwsetting naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Niet dat The Division geen wintersfeertje had, maar je kon er niet in snowboarden of skiën. Ubisoft had voopr de launch al beloofd dat het Alaska-gebied naar Steep zou komen, vlak na de launch. De uitgever lost die belofte nu in, want de Steep Alaska update is nu live op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze update brengt 21 nieuwe challenges met zich mee en een nieuw bergverhaal. Ook kun je in dit gebied meedoen aan twee Invitationals, om zo hoger op de ranglijsten te komen in Steep. Daarnaast zijn er nieuwe kostuums te vinden in Alaska voor je character.

Overigens heeft Ubi niet alleen nieuwe content toegevoegd, maar ook wat verbeteringen doorgevoerd. Zo is er gewerkt aan het trucsysteem en zou de video editor nu beter moeten werken.

Steep is op 2 december 2016 uitgekomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij Alaska verkennen in de game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch