Menu Premium
Loading...

De Steep 101 Trailer laat zien wat je kunt doen in de game

Ridho Hidayat 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De koude dagen breken aan, dus wordt het tijd voor wintersport! Blijf je toch liever binnen in de warmte van je eigen woonkamer, dan kun je altijd nog de digitale pistes op, in Steep. Check dus de bovenstaande beelden, want de Steep 101 Trailer laat zien wat je kunt doen in de game.

In Steep kun je extreme wintersporten uitoefenen in een open wereld die je deelt met andere online spelers. Neem je ski’s, snowboard, wingsuit of paraglider mee de witte bergen op en verken alles wat dit gebied je te bieden heeft. Vervolgens kun je genieten van het uitzicht en de verschillende bergen overwinnen. Ook kun je al je beste afdalingen delen met de rest van de wereld en andere spelers uitdagen om jou te overtreffen.

Verder kun je in de game je reputatie opbouwen, waarmee je Legendary Drop Zones kunt verdienen. Zo krijg je toegang tot nieuwe bergtoppen en gebieden. Ook kun je hiermee speciale bonussen vrijspelen, waardoor je bijvoorbeeld je afdaling kan beginnen vanaf een heteluchtballon of helikopter. Daarnaast zal de game de nodige customization-opties bevatten en zal de wereld gaandeweg worden uitgebreid met gratis DLC.

Vanaf 2 december kun je aan de slag met Steep op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Schetst de Steep 101 trailer voor jou een duidelijk beeld van wat je in de game kunt doen? Is dit de extreme-sports game waar je al lange tijd op hebt gewacht? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch