Menu Premium

De statistieken van vroege Black Ops 2 spelers worden niet gereset

Gamekings Redactie 12/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Game-release dates worden tegenwoordig vaak uitgesteld, voor jaarlijks uitkomende series als Call of Duty of Fifa is er echter iets anders aan de hand. Hier zijn de games juist vaak al eerder dan de officiële datum beschikbaar. Zowel op illegale manieren, zoals de versie van Black Ops 2 voor de Xbox 360 die weken geleden al op het internet stond, als legale manieren, gameshops die de game al eerder verkopen. De laatste is nu het geval, ook in ons koude kikker landje, want Black Ops 2 ligt nu al in de winkels.

Mocht jij een van de gamers zijn die Black Ops 2 al gekocht heeft dan heb je geluk, want Treyarch beboet je niet voor het voortijdig spelen van de game. De statistieken van vroege Black Ops 2 spelers worden niet gereset als je de game op een legale manier bij een winkel hebt gekocht. Mocht je er op louche manieren aan zijn gekomen, dan kun je een flinke zwiep van de banhammer verwachten. Wees dus niet bang om vandaag al je eerste stappen in de single- of multiplayer van het nieuwste deel uit de shooter-wereld dominerende Call of Duty te zetten, je wordt niet bestraft.

Dat de ontwikkelaar op zo’n goede manier omgaat met deze gebeurtenis is opmerkelijk te noemen. Een studio stelt samen met zijn ontwikkelaar, Activision in dit geval, niet voor niets een bepaalde dag vast als releasedatum. Die is niet tot stand gekomen door met een dartpijltje op een jaarkalender te gooien. Hier zit een boel denkwerk van een marketing-team achter. Activision en Treyarch zijn niet de enige die hier onder lijden, ook de verkopers lopen met deze voortijdige release schade op. De vele nachtelijke releases die in de planning stonden lopen nu met een beetje pech een groot deel van de bezoekers mis. Want juist de mensen die het er voor over hebben ’s nachts naar een release-evenement te komen zijn de mensen die de game zo snel mogelijk in hun bezit willen hebben. Ook de trouwe fans die de game ge-pre-ordert hebben voelen zich nu genaaid.

Stap jij naar aanleiding van dit bericht direct op je fiets om te checken of jouw lokale gameshop Black Ops 2 al in de verkoop heeft? Of zit je nu flink te balen achter je pc, omdat jouw pre-order morgen pas op je deurmat valt?

De statistieken van vroege Black Ops 2 spelers worden niet gereset

De statistieken van vroege Black Ops 2 spelers worden niet gereset

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch