Menu Premium

De State of Decay 2 releasedatum wordt bekendgemaakt op E3 2017

Maarten van Steijn 20/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wat vroeg voor E3 gerelateerd nieuws, maar desalniettemin mooi voor de fans onder ons: De State of Decay 2 releasedatum gaat tijdens de E3 2017 bekend gemaakt worden! Vanaf juni aankomende zomer komen we dus eindelijk te weten wanneer we met het tweede deel van deze zombie Shooter\RPG game aan de slag kunnen!

Developer Undead Labs kwam tijdens de E3 2016 al met een trailer voor deze game naar buiten. Destijds werd er nog maar weinig over losgelaten, maar tijdens de aankomende E3 gaat Undead Labs naast het vrijgeven van de datum van release, dieper in op de gameplay elementen en gaat een online multiplayer gedeelte geïntroduceerd worden!

Jeff Strain, oprichter van Undead Labs, vertelt hierover het volgende:

Huge wheels are in motion, and I can assure you 2017 is going to be a very exciting year to be a State of Decay fan.

De game wordt omschreven als een open wereld zombie game, met daarin MMO elementen verwerkt. Deze game gaat een sequel worden op het eerste deel, die in 2013 uitkwam als Xbox 360 en PC exclusive en in 2015 nog voor de Xbox One. Ook deze sequel gaat alleen voor de PC en Xbox One verschijnen.

Worden de zombie slopers onder ons al excited van deze game? En zie jij een lang leven beschoren voor de multiplayer servers? Laat het weten in de comments!

Bron: vg247.com 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch