Menu Premium

De Sons of Anarchy game is dood volgens de serie maker

Gamekings Redactie 01/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sons of Anarchy is een succesvolle Amerikaanse serie over een motorbende en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan moord, drugs, wapens en undercover agenten. Je kent het wel. Kurt Sutter de schrijver van de serie heeft gisteren Rockstar gevraagd om de game te maken, maar op Twitter was vandaag een treurig bericht te lezen. De Sons of Anarchy game is dood volgens de serie maker.

In februari kwam Sutter met het idee om een SoA browsergame te maken, maar besloot in mei dat het een volwaardige console game zou gaan worden. Sutter beloofde geen slap aftreksel van de serie, maar een vette game met de focus op de single-player en aandacht voor vrouwelijke SoA fans en gamers (gespierde biker boys doen het kennelijk goed bij de dames).

In augustus kwam helaas het eerste negatieve nieuws, Fox het televisienetwerk dat Sons of Anarchy uitzendt, had de stekker eruit getrokken. Dat nam niet weg dat Stutter nog steeds zijn game wilde maken. Ondanks dit zei Stutter: “As a gamer, it’s my responsibility to deliver a great game. Not some half promotional piece of sh*t like Game of Thrones.” Terugkeren naar het idee van een browsergame sprak hem ook niet aan, wat hij dan ook, zoals hij dat zo lekker genuanceerd kan doen, duidelijk maakte: “I still don’t wanna do a sh**ty browser game like AMC’s The Walking Dead Facebook game.”

Gister stuurde Stutter een tweet naar Rockstar, waarin hij zei dat Rockstar de Sons of Anarchy game zou moeten maken en hij hier graag over zou willen praten. Geen slecht idee, aangezien Rockstar The Lost and Damned add-on voor GTA IV heeft gemaakt.

Vandaag was echter een tweet te lezen waarin Stutter zei dat de industrie geen interesse heeft in een SoA game en hij het project dood verklaarde. Helaas kunnen we nu niet met onze Harley door Californië scheuren en ons een deel van SAMCRO wanen, of vindt jij het eigenlijk geen groot gemis?

De Sons of Anarchy game is dood volgens de serie maker

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch