Menu Premium

De SingStar-serie wordt gereboot als free-to-play titel

Gamekings Redactie 16/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je er van houdt je helemaal schor te schreeuwen bij de beste hits van de afgelopen jaren, dan zal je vast SingStar in je kast hebben staan. Mocht je dat nog niet hebben is er goed nieuws, want De SingStar-serie wordt gereboot als free-to-play titel.

Je kent het wel, met een groepje vrienden ’s avonds bier drinken en de longen uit je lijf zingen bij SingStar en als het even kan, zo vals mogelijk. Nu binnenkort officieel bekend wordt gemaakt dat SingStar free-to-play wordt, zullen er waarschijnlijk meerdere van dit soort avonden volgen. De grote baas bij Sony’s Londen Studio, Dave Ranyard, heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in dat de game wederom een succes wordt. Ranyard legt in een interview uit dat de basis van de game goed genoeg is deze free-to-play te maken. Een verdere uitleg met een gedetailleerde hoe en wat komt op de F2P Summit Session van 10 oktober aanstaande. Dan zal Dave Ranyard verder uitleg geven over de toekomst van deze game.

Sony laat in ieder geval duidelijk zien nieuw leven te willen blazen in deze van origine disc-game, door deze verder te laten gaan als downloadbare titel. Of dit ook gaat betekenen dat de gehele game opnieuw wordt ontworpen is niet bekend gemaakt. Wel is gezegd tijdens het ontwerp van de game in 2010 al rekening is gehouden dat deze eventueel F2P wordt. Het wordt nog even wachten tot 10 oktober voor meer duidelijkheid, in ieder geval is nu al vast te stellen dat een downloadbare versie van SingStar nog voor het einde van het jaar verkrijgbaar is voor de PlayStation 3. Begin vanavond maar alvast te oefenen onder de douche met je zangkunsten, want als SingStar F2P is, wil je natuurlijk wel een onvergetelijke indruk achterlaten.

De SingStar-serie wordt gereboot als free-to-play titel

De SingStar-serie wordt gereboot als free-to-play titel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch