Menu Premium
Loading...

De Rise of the Tomb Raider PS4 launch trailer is hier

Mark Hoogland 05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lange wachten voor PlayStation 4-bezitters wordt beloond; over krap een week verschijnt Rise of the Tomb Raider dan toch echt voor die console in een uitvoerige 20 Year Celebration-editie mét fancy artbook. Wil je checken wat je allemaal kunt verwachten in dit pakket, kijk dan de Rise of the Tomb Raider PS4 launch trailer!

De tijd vliegt, want op een maand en een week na is het inmiddels een jaar geleden dat Rise of the Tomb Raider verscheen voor de Xbox One – twee maanden later gevolgd door de PC-release. En nu is het dan eindelijk de beurt aan de PlayStation 4 in de meeste complete editie van de game. Naast de main story en alle DLC krijg je namelijk ook de missie Blood Ties en de zombie-modus Lara’s Nightmare in de 20 Year Celebration-editie. Gooi er een zootje skins, guns en PlayStation VR-support tegen aan en je bent tientallen uren zoet met Lara!

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration verschijnt op 11 oktober voor de PlayStation 4, en zal vanaf diezelfde datum ook verkrijgbaar zijn voor Xbox One en PC. Kijk je er naar uit om de game eindelijk op je PlayStation 4 te gaan spelen, of heb je een ander platform en lijkt deze speciale uitgave je wel wat? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch