Menu Premium

De releasedatum van PES 2018 is bekendgemaakt

Maarten van Steijn 17/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook dit jaar komt er naast de jaarlijkse FIFA, ook weer een nieuwe Pro Evolution Soccer naar ons toe! Naast het feit dat de releasedatum van PES 2018 nu staat op 14 september 2017, is er meteen een teaser naar buiten gekomen. Check de video beneden het bericht.

Zoals in de video al aangegeven is, zullen we op 13 juni de volledige trailer te zien krijgen. De game gaat onder andere verbeterde dribbel- en balcontrole krijgen, maar ook de animaties en de gebruikersinterface worden weer naar een hoger niveau gebracht dit jaar. Ook het feit dat er een storm aan kritiek kwam over de PC versie van PES 2017, is iets waar Konami blijkbaar van geleerd heeft. Zo beloven ze de PC versie minstens zo soepel te laten draaien als de console versies.

Ook heeft Konami een aantal deals gesloten met verschillende partijen, waarna ze toestemming hebben gekregen om tatoeages van de spelers toe te voegen aan PES 2018.

Een opvallend iets aan deze game is, is dat hij niet alleen voor de PC, playstation 4 en Xbox One uit gaat komen, maar ook nog voor de oudere consoles. Precies, PES 2018 gaat straks dus ook speelbaar zijn op de Xbox 360 en de Playstation 3.

Vanaf 14 september kunnen we dus weer aan de slag met deze game. Ben jij toe aan weer een nieuw deel binnen deze franchise? Of wacht jij liever op een nieuwe FIFA game? Laat het horen in de comments!

Bron: eurogamer.net

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch