Menu Premium

De Rainbow Six Siege Starter Edition voor de PC is tijdelijk Uplay-exclusief

Erwin Prins 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op zoek naar Ubisoft’s nieuwste telg in het Tom Clancy universum? De Rainbow Six Siege Starter Edition voor de PC is tijdelijk Uplay-exclusief. De instapeditie, welke nieuwkomers een kijkje in de keuken geeft van de tactische shooter heeft alle content aan boord die je mag verwachten.

De game is zelfs volledig toegankelijk en minimaal vier operators staan direct voor je klaar om mee los te gaan in bijvoorbeeld de Terrorist Hunt mode of de Bomb, Hostage en Secure Area modi. Alle 11 maps uit de base game zijn beschikbaar met daarbovenop nog de maps die later zijn toegevoegd middels de DLC drops “Operation Black Ice“, “Operation Dust Line” en het meest recente “Operation Skull Rain“. De tactische shooter zou tot slot geen tactische shooter zijn als er geen uitgebreid wapenarsenaal – inclusief de nodige attachments – voor je klaarstaat.

Qua content zit je dus geramd als je middels de Starter Edition eens wilt proeven van het Rainbow Six Siege geweld. Overigens is de door Ubisoft Montreal ontwikkelde game nog altijd springlevend met een trouwe schare fans achter zich. Initiatieven als deze Starter Edition en het strenge effectieve beleid omtrent cheaters zorgen bovendien – bijna tien maanden na release – voor een groeiende community. Heb jij Rainbow Six Siege al eens uitgeprobeerd?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch