Menu Premium
Loading...

De PS4-versie van Rise of the Tomb Raider krijgt een TGS 2016 trailer

Jeroen Wiersma 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haar naam is Lara, een hele stoere meid! En binnenkort met Rise of the Tomb Raider eindelijk op de PlayStation 4 te bewonderen. Het mag ons niet verbazen dat in voorbereiding daarop Square Enix ons lekker tracht te maken met wat epische scenes op een epische gamebeurs. Jawel, Rise of the Tomb Raider krijgt een TGS 2016 trailer.

Deze versie wordt ook wel Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration genoemd. Met de nieuwe co-op Endurance mode en de nieuwe DLC Blood Ties (inclusief ondersteuning voor het spelen met PlayStation VR), die zich afspeelt in de Croft Manor, geven het feestje glans. Mocht je nu denken te weten wat het echt betekent om te survivallen, bewijs het dan maar eens met de Extreme Survivor moeilijkheidsgraad die ook is toegevoegd. Daarnaast zijn er nog eens een vijftal klassieke skins toegevoegd, waarvan je er één aan het einde van de trailer ziet verschijnen.

Rise of the Tomb Raider verscheen op 13 november 2015 voor de Xbox One, op 28 januari voor de PC, en precies één jaar na de eerste release – 13 november 2016 – komt Lara naar de console van Sony. Heb jij als PlayStation 4-bezitter volop zin in deze game, of voelt het toch een beetje als mosterd na de maaltijd?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch