Menu Premium

De PlayStation Plus Video Pass lijkt aangekondigd te gaan worden

JeffreyHage 21/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation lijkt er klaar voor om film content aan PlayStation Plus gebruikers aan te gaan bieden. Dit blijkt uit een eerder gemaakt screenshot wat kort en zeer waarschijnlijk per abuis, op de PlayStation website te zien was. Daarnaast stond er op de website van PlayStation kort een logo in de vorm van een filmkaartje met de tekst ‘PlayStation Plus Video Pass’ erbij. Het screenshot is gemaakt door een Poolse website en inmiddels ook offline gehaald. Gaat Sony d.m.v. film de strijd aan met Xbox’s Game Pass?

Meer features voor PlayStation Plus

Het is een verrassende switch. Sony gaf immers vorige maand aan te stoppen met het aanbieden van film content aan PlayStation Plus gebruikers. Het plan is om vanaf 31 augustus geen film content meer aan te bieden, maar gekochte films blijven vooralsnog wel beschikbaar. Met dit screenshot kan de geruchtenmolen echter weer volop gaan draaien, want het lijkt erop alsof deze beslissing is terug gedraaid. De reden waarom PlayStation opnieuw film content aan gaat bieden is – uiteraard – niet bekendgemaakt. Dit omdat de website inmiddels weer is aangepast naar hoe hij eerst was. Wat we wel kunnen bedenken is dat PlayStation d.m.v. film de strijd aan wil gaan met Microsoft. Oftewel het PlayStation Plus versus Xbox Game Pass verhaal. En als je naar de films kijkt die op de afbeelding staan (Venom, Bloodshot en Zombieland – allemaal gemaakt door Sony) light het voor de hand om dit te suggeren.

PlayStation Plus Video Pass

PlayStation Plus Video Pass

De strijd niet alleen tegen Game Pass

Als dit nieuws uiteindelijk waarheid blijkt te zijn, maakt PlayStation in ieder geval een wat bredere move. Een stap waarbij PlayStation niet alleen de strijd aangaat met de Game Pass, maar ook met Netflix, Disney+ enz. En het kan ook zomaar waar zijn. Er is geen reden om te bedenken dat het in ieder geval niet waar is. Daarnaast gaf Sony een tijdje geleden aan bezig te zijn met een tegenaanval jegens de Game Pass. Deze film service kan dat zomaar eens zijn. To be continued…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch