Menu Premium

De PlayStation Experience vindt dit jaar plaats in Anaheim

Mark Bischoff 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft bevestigd dat hun eigen evenement, de PlayStation Experience, aan het eind van het jaar weer zal terugkeren. De PlayStation Experience vindt dit jaar plaats in Anaheim.

Het evenement werd vorig jaar nog in San Francisco gehouden, maar verhuist dit jaar dus naar de Anaheim Convention Center in Anaheim, Californië op 3 en 4 december. Iedereen die het evenement gaat bezoeken, kan onder meer de PlayStation 4 Pro checken, die daar op een 4K-televisie zal draaien. Ook is de PlayStation VR met een hoop VR demo’s aanwezig, keren developer panels en de PlayStation Showcase terug en zal er merchandise beschikbaar zijn.

Op zaterdag zal eerst de PlayStation Showcase van start gaan voordat bezoekers met de verschillende demo’s aan de slag kunnen. Of er ook een livestream tegen die tijd gaat komen, is op dit moment nog niet bekend, maar is zeer waarschijnlijk. Daarnaast is er ook een Capcom toernooi waar de finales zullen plaatsvinden voor de Street Fighter 5 wereldtitel met een prijzenpot van 250.000 dollar!

Meer details over welke ontwikkelaars, games en publishers er zullen zijn, zal Sony later naar buiten brengen. Mocht je nu de oversteek willen wagen richting Anaheim om het evenement bij te kunnen wonen, dan kun je je hier inschrijven om een ticket te bemachtigen.

Welke dingen hoop jij dat Sony zal gaan onthullen op de PlayStation Experience? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch