Menu Premium

De PC-versie van Deus Ex: Mankind Divided krijgt eye-tracking features

Boy Körver 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze maand nog kunnen we aan de slag met Deus Ex: Mankind Divided op console en PC. Mocht je van plan zijn de game op de PC te checken dan kan het wel eens een heel futuristische ervaring worden, want de PC-versie van Deus Ex: Mankind Divided krijgt eye-tracking features.

Twee weken voor de release van het nieuwste deel in de Deus Ex-serie maakt ontwikkelaar Eidos Montréal bekent in samenwerking met Tobii Eye Tracking bijzondere features aan de game te hebben toegevoegd. De samenwerking met Tobii, een Zweeds bedrijf dat werkt aan eye tracking software en hardware, moet er toe lijden dat “…de spelers nog dieper in het spel kunnen duiken…”, aldus Adré Vu, Exutive Brand Director van Eidos Montréal.

De eye tracking features bieden spelers de mogelijkheid om om geheel nieuwe wijze de game te beleven en het hoofdpersonages Adam te besturen. Denk hierbij aan het lopen in de richting waar je kijkt, interactie met de spelwereld door naar voorwerpen te kijken en het verdwijnen van de user interface als je niet naar die specifieke locatie op het scherm kijkt.

Alleen PC-bezitters hebben dus de mogelijkheid om gebruik te maken van deze eye tracking features, mits ze ook een eye tracker device in huis hebben. De apparaten Tobii EyeX en de SteelSeries Sentry zijn in ieder geval compatible met Deus Ex: Mankind Divided.

Check ook zeker deze preview van Jelle en Skate als de vibe rondom deze game weggezakt is! De release van Mankind Divided staat gepland op 23 augustus 2016. Ga jij de eye tracking features checken ? We horen het graag van je in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch