Menu Premium
Loading...

Maak kennis met Cassandra in deze nieuwe Mafia 3 trailer

Suzanne de Jong 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Duidelijk is dat 2K en Hangar 13 druk bezig zijn met de ontwikkeling van Mafia 3, die eind dit jaar moet verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. En zoals het spreekwoord zegt, geduld is een schone zaak, maar het wachten wordt gelukkig wel beloond met zo nu en dan een splinternieuwe trailer. Vandaag vertellen de ontwikkelaars van Mafia 3 ons alles over de achtergrond van Cassandra in deze nieuwe Mafia 3 trailer.

Helemaal nieuw is de pittige dame Cassandra niet, want vorige maand verscheen er ook al een trailer waarin ze uitgebreid te zien was. Bill Harms, de man die verantwoordelijk is voor het overgrote deel van het script, vertelt ons wat de geschiedenis tussen Lincoln en Cassandra precies is. Duidelijk is wel dat die relatie niet over rozen gaat. Ook komen de Senior Writers van Mafia 3, Ed Fowler en Charles Webb, aan het woord over deze nieuwe character.

Heb jij Mafia 3 al in de pre-order staan, zodat je ook de Family Kick-Back bonus kunt innen op 7 oktober als de game in de winkels ligt? En vind jij Cassandra een goede personage voor de derde Mafia game? We zijn benieuwd naar jullie maffia-meningen, dus deel ze in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch