Menu Premium

De Nintendo Switch krijgt veel Unreal Engine 4 titels volgens Epic Games

Maarten van Steijn 02/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer goed nieuws over de Nintendo Switch: De Nintendo Switch krijgt veel Unreal Engine 4 titels in de toekomst! Sinds oktober 2016 is bekend dat de Switch deze engine gaat ondersteunen, waardoor veel third-party support dus mogelijk is. Nu lijkt het erop dat dit er ook daadwerkelijk van gaat komen.

Takayuki Kawasaki, manager van Epic Games Japan, vertelt in een interview de Nintendo Switch bij de launch een extra boost te willen geven vanwege de third-party titels die eraan zullen komen vanwege deze engine. Daarnaast hoopt hij te zien dat de game-industrie hier genoeg lucht van krijgt en besluit ook de samenwerking aan te gaan met de Switch. Daardoor gaan er dus hopelijk een aantal Japanse titels voor de Switch komen, vanwege deze engine.

De Nintendo Switch gaat op 13 januari tijdens een presentatie volledig uit de doeken worden gedaan. Naar verwachting gaan daar ook een aantal titels onthuld worden die voor de Switch gaan verschijnen en op Unreal Engine 4 draaien. Dit verwachten we vooral na deze uitspraken.

Welke third-party games zie jij graag verschijnen voor de Nintendo Switch? En denk jij dat deze engine ervoor zorgt dat er genoeg noemenswaardige titels gaan verschijnen om de Switch razend populair te laten maken? Laat het achter in de comments!

Bron: NintendoEverything

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch