Menu Premium

Nieuwe studio’s van Xbox zullen dingen laten zien op E3

Hylke Haagsma 17/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Phil Spencer sprak tijdens de Inside Xbox-show over wat er op E3 ??komt, wat ons ook nog een blik op The Outer Worlds zou kunnen geven. Daarnaast zullen er ook nieuwe beelden komen van de projecten van de nieuwe studio’s die voor Xbox aan het werk zijn.

Dit wordt een interessante E3

Terwijl gisteren details over de PlayStation 5 werden onthuld, had Xbox een eigen Inside Xbox-show om ook voor de toekomst een hype te genereren. Dit omvatte niet alleen de onthulling van de Xbox One S All-Digital Edition, maar ook Xbox-chef Phil Spencer, die vooruitblikte op wat er gaat komen, vooral met de E3.

“Dit wordt een interessante,” zei hij. “Wij zijn de platformhouder die een live-show heeft, en het is dit soort van alleen wij dit jaar. Ik voel de verantwoordelijkheid daarvoor, ik wil gaming vertegenwoordigen en ik denk dat het een belangrijke tijd is waarin de grotere gemeenschap – nieuws en andere dingen – kijkt naar de gaming-industrie op de E3. Ik denk dat het een tijd is dat we boven een heleboel lawaai uitkomen dat er is. ” “Dus ik denk dat het hele team … we nemen de verantwoordelijkheid om daarbuiten te staan ??voor gaming en willen dat goed doen.”

Nieuwe beelden van nieuwe studio’s

Vorig jaar kregen we ook te horen over veel studio-aanwinsten voor Microsoft, waaronder Ninja Theory, en dit jaar zullen we horen wat ze doen en waar ze aan werken. ‘Onze nieuwe studio’s zullen dingen laten zien, wat geweldig gaat worden,’ voegde Spencer eraan toe. “Een paar nieuwe dingen die niemand eerder heeft gezien, wat leuk zal zijn.” Hij voegde er ook aan toe dat “misschien” we nog wat meer van Obsidian’s The Outer Worlds zullen zien. Over E3 gesproken, tijdens de show kregen we ook informatie over FanFest die dit jaar naar E3 kwam, met 700 tickets beschikbaar om fans de briefing, FanFest Showcase en nog veel meer te laten ervaren. We hoeven niet lang te wachten tot Xbox in LA voor E3 verschijnt, want gisteren kwamen we erachter dat de conferentie op 9 juni plaatsvindt.

Wat verwacht jij van Xbox op de E3?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch