Menu Premium

De nieuwe heroes van For Honor Season 2 worden getoond in deze trailers

Ridho Hidayat 04/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 16 mei kun je aan de slag met For Honor Season 2: Shadow and Might. Dit tweede seizoen brengt een nieuwe Faction War, twee nieuwe maps en nieuwe gear met zich mee. Dat is echter niet het belangrijkste, want Shadow and Might staat voornamelijk in het teken van twee nieuwe heroes: de Centurion en de Shinobi. Check daarom de trailers onderaan dit bericht, waarin deze twee nieuwe heroes van For Honor Season 2 worden getoond!

Om te beginnen voegt de Centurion zich binnenkort dus in de strijd. Deze Knight Hybrid, die oorspronkelijk uit het Romeinse leger komt, maakt gebruik van de bekende gladius. De Centurion gebruikt dit korte zwaard als verlengstuk van zijn arm en belooft daarmee een geduchte krijger te worden.

Verder wordt dus de Shinobi geïntroduceerd. Deze Samurai Assassin is een stille strijder die met precisie toeslaat. De Shinobi werd voorheen gezien als een mythe, er werd getwijfeld of hij wel zou bestaan. In Shadow and Might stapt de Shinobi uit de schaduw, om met zijn unieke Kusarigama-wapen de strijd aan te gaan. In de trailer is te zien hoe razendsnel hij hiermee kan toeslaan.

De nieuwe heroes van For Honor Season 2, de Centurion en Shinobi, zijn vanaf 16 mei direct te gebruiken voor Season Pass-bezitters. Vanaf 23 mei kun je deze helden ook kopen met steel, de in-game valuta. Denk jij dat deze twee heroes een unieke toevoeging gaan zijn aan de game? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch