Menu Premium
Loading...

Bekijk hier hoe de nieuwe Rainbow Six Siege DLC neerstrijkt in Japan

Duncan Israel 03/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft’s Rainbow Six Siege wordt nog altijd door veel mensen gespeeld. De tactische shooter wordt regelmatig voorzien van nieuwe content. Vandaag heeft Ubisoft ons getrakteerd op een korte teaser trailer van de nieuwe aankomende DLC. Bekijk hier hoe de nieuwe Rainbow Six Siege DLC neerstrijkt in Japan!

Het lijkt erop alsof we kijken naar nieuwe beelden van een Yakuza-game. Echter gaat het hier in de bovenstaande trailer over de nieuwe DLC voor Rainbow Six Siege, genaamd Operation Red Crow. We zien nieuwe beelden van de map The Skyscraper, dat zich afspeelt in de top van een wolkenkrabber in de straten van Nagoya, Japan. Al een tijdje gingen er geruchten dat de nieuwe DLC zich in het land van de rijzende zon zou gaan afspelen.

We hebben nu alleen nog maar een heel kort voorproefje gehad van de map, zo kort dat je de trailer prima een aantal keer kan bekijken. Tijdens de halve finales en finale van de pro league zal Ubisoft op 12 en 13 november via hun Twitch-kanaal meer gaan vertellen over Operation Red Crow. Er is nog niet veel officieel bekend over deze DLC, behalve dat deze gratis zal zijn! Er is al wel het een en ander gelekt, zo zijn de twee nieuwe operators gelekt. Boris weet je er alles over te vertellen in de Gamekings Extra van vandaag!

Rainbow Six Siege is natuurlijk al een tijdje beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Als je de game nog niet speelt, trekt deze Japans gethemede DLC je dan misschien over die hele dunne streep? Laat het hieronder weten in de comments!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch