Menu Premium

De nieuwe 007 wordt mogelijk gespeeld door een donkere vrouw

Hylke Haagsma 15/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige fans hoopte al een tijdje dat een donkere acteur James Bond zou gaan spelen, sinds 2012 zo ongeveer toen het gerucht rond ging dat Idris Elba de opvolger zou gaan worden van Daniel Craig. Het lijkt erop dat de nieuwe 007 niet alleen een donkere acteur zou zijn, het zou namelijk een actrice met een donkere huidskleur worden.

Lashana Lynch wordt de nieuwe 007?

Captain Marvel- actrice Lashana Lynch zou gestrikt zijn voor de rol van de nieuwe 007. Een bron meldt aan de Daily Mail dat haar personage geen gevoelens heeft voor James Bond. “Hij blijkt wel geïnteresseerd in de nieuwe vrouwelijke 007 en dus probeert hij haar te verleiden. Vervolgens staat hij perplex als zijn charmes geen indruk maken en geen effect hebben op deze briljante, jonge, zwarte vrouw”, aldus de insider.

Het idee voor een vrouwelijke 007 zou volgens de bron afkomstig zijn van schrijfster Phoebe Waller-Bridge. Lynch wordt als we de geruchten mogen geloven niet de nieuwe Bond. Ze zal een nieuwe personage zijn en enkel de code van de geheim agent overnemen. Bond zou MI6 verlaten om met pensioen te gaan.

“Come in 007”

De nieuwe film zou beginnen met Bond die op Jamaica zit, lekker te genieten van zijn pensioen.  Vervolgens wordt hij opgeroepen om een nieuw probleem op te lossen, opgeroepen wordt hij door spionnenmeester M. Er zou vervolgens een scene zijn waarin M zegt: “Come in 007”. Maar in plaats van James Bond zou dan Lashana binnenlopen. Bond zou Bond blijven, maar als 007 vervangen worden door deze vrouw. Hoe de toekomst van James Bond er in de rest van de films uit ziet is nog niet bekend.

Waar hopen jullie op? Lijkt Lashana Lynch jullie geschikt om de nieuwe 007 te spelen? En kennen jullie haar uit de Marvel film? Laat het weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch