Menu Premium

De multiplayer in Mass Effect Andromeda moet je langer bezighouden

Tim Koelen 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In maart van 2017 zal de game al uit moeten komen. BioWare is nog hard aan de slag met Mass Effect Andromeda, en laat het één en ander weten over de multiplayer van de nieuwste game in hun franchise.

De multiplayer die aanwezig was in Mass Effect 3 is onder de loep genomen. Daarom is er in de nieuwe multiplayer van Mass Effect Andromeda een jetpack toegevoegd om de verschillende hoogtes van een level te kunnen bereiken, waar dat bijvoorbeeld eerst alleen mogelijk was met het gebruik van de ladders. Dit betekent nog niet direct dat je als een idioot kan rondvliegen:

“It’s not a permanent rocket that you use to fly around,” said producer Fabrice Condominas. “There is a beginning and end to them – a momentum curve – based on when you do your input.”

De multiplayer van Mass Effect Andromeda moet dus een flinke verbetering zijn ten opzichte van zijn voorloper.

“The first thing everyone will notice is how dynamic it is. Everything is more fluid, fast-paced, there’s a lot of action going on,” said Condominas. “The controls are also more responsive. All of that is on purpose; we really wanted to increase the dynamism and how accessible it is while retaining the depth and going more into layers.”

Daarnaast wil BioWare er ook voor zorgen dat spelers terugkeren voor de multiplayer. Alhoewel ze de speler niet willen dwingen om de multiplayer te spelen, heeft het wel z’n voordelen voor de singleplayer om in de multiplayer-modus te duiken. Zo kan je naast de reguliere XP ook prestige XP verdienen, waarmee je andere bonussen kan verdienen.

Kan je niet wachten tot Mass Effect Andromeda? Laat het achter in de comments!

 

Bron: VG24/7

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch