Menu Premium

De minimale systeemvereisten van Titanfall zijn bekend

Gamekings Redactie 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd hebben we deze game al een aantal keer voorbij zien komen en met nog anderhalve maand op de teller voordat deze gaat verschijnen, zal dit ook zeker niet de laatste keer zijn. Als je lekker met de game aan de slag wil op je computer is het natuurlijk wel handig dat je over de juiste hardware beschikt. De minimale systeemvereisten van Titanfall zijn bekend en ze vallen erg mee.

In 2011 begon in het diepste geheim de ontwikkeling van Titanfall. Dat de game relatief normale systeemeisen zou hebben, daar waren ze bij Respawn Entertainment al even over uit. toen Vince Zampella, één van de grote bazen bij Respawn Entertainment, maakte op Twitter bekend wat de systeemeisen voor de PC-versie van Titanfall zijn. Hierbij maakte Zampella echter een klein foutje: hij zei dat er een videokaart nodig was met 512GB geheugen, in plaats van natuurlijk 512MB. Nu maar hopen dat deze kleine foutjes niet terug te vinden zijn in de game. De systeemvereisten van Titanfall luiden als volgt:

·  64-bit Windows 7, 8, 8.1

·  AMD Athlon X2 2.8GHz of Intel Core 2 Duo 2.4GHz

·  4GB RAM

·  512MB VRAM, Radeon HD 4770 of GeForce 8800GT

De systeemeisen van Titanfall zijn niet schrikbarend hoog. Dit is te danken aan de Source-engine die al heeft bewezen erg goed in elkaar te steken. Daarom lijken de specificaties wat aan de lage kant, vooral wanneer je deze vergelijkt met de onlangs verschenen titels. Het gaat hier echter wel om de minimale systeemvereisten. Met een dergelijke setup zal je de game er echter niet zo slick uit kunnen laten zien als op de Xbox One. Titanfall is vanaf 13 maart te spelen op de Xbox 360, de Xbox One en natuurlijk niet te vergeten de PC. Pak je munitie er alvast maar bij, want het wordt binnenkort knallen geblazen!

De minimale systeemvereisten van Titanfall zijn bekend

De minimale systeemvereisten van Titanfall zijn bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch