Menu Premium
Loading...

De Mafia 3 Judge, Jury & Executioner Weapons Pack krijg je bij een pre-order

Jeroen Wiersma 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de mafia moet je niet fucken, capiche? Daar denkt Lincoln Clay nou net iets anders over in Mafia 3, die over twee maanden uitkomt. Om je te verleiden de game van 2K nu vast aan te schaffen, staat er voor vroege vogels een kleine bonus klaar. Bij een pre-order krijg je de Mafia 3 Judge, Jury & Executioner Weapons Pack.

Eerste vraag: Wat zit daar allemaal in? Daar zit ten eerste de Praecisione .30 Rifle in, waarmee je die geniepige gangsters precies tussen de oogjes kunt schieten. Ten tweede de Exterminatore Shotgun, voor wie het behang graag rood kleurt. En tot slotte bevat het weapons pack de Silentium Pistol, voor wie niet graag de buren stoort.

Tweede vraag: Hoe zit het nou met die Lincoln Clay en zijn onorthodoxe denkwijze? Lincoln Clay, wees en Vietnamveteraan, keert terug naar het New Bordeaux van 1968 – gebaseerd op New Orleans – en sluit zich aan bij de Black Mob. Deze is als familie voor hem, en wanneer de Mafia de Black Mob op Clay na compleet uitroeit, besluit hij ze met gelijke munt terug te gaan betalen. Je start als Clay je eigen criminele organisatie met kompanen Cassandra, Burke en Vito Scaletta en opent de jacht op het zoetste van het zoete: Wraak.

De wereldwijde release van Mafia 3 staat gepland op 7 oktober, een pittige zes jaar na voorganger Mafia 2. PlayStation 4, Xbox One en PC-bezitters mogen vanaf dan eens te meer de meedogenloze crimineel uithangen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch