Menu Premium
Loading...

De launch trailer van RIGS Mechanized Combat League is verschenen

Rik Koning 12/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation VR komt morgen eindelijk officieel uit en daar horen natuurlijk ook wat vette nieuwe games bij. Sony zou Sony niet zijn als ze niet een dikke exclusieve titel gestrikt zouden hebben en voor de VR moet dat RIGS Mechanized Combat League gaan worden. Klinkt dat interessant? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de launch trailer van RIGS Mechanized Combat League is verschenen!

RIGS is een combat sports game waarin spelers zich in futuristische robots hijsen om tegen elkaar te battlen. In een soort shooter variant van Rocket League moeten spelers proberen om zo veel mogelijk punten te scoren binnen bepaalde game-modi. Deze variëren van simpele deathmatches tot een soort American football met guns.

Uiteraard kunnen spelers gebruik maken van allerlei verschillende robots. Zo is er de keuze uit 24 Rigs die onderverdeeld zijn in vier classes. De Mirage is een lange robot met een dubbel-jump, de Sentinel is de zogenaamde tank die door te springen een schokgolf kan veroorzaken, de Hunter is een kleine en snelle class en de Tempest kan verticaal opstijgen en rondzweven.

RIGS is overigens gemaakt door Guerrilla Cambridge, de Engelse collega’s van Neerlands trots Guerrilla Games uit Amsterdam. De studio is onder andere bekend van de PSP- en PS Vita-versies van LittleBigPlanet en Killzone en keert nu dus terug naar de wereld van de AAA-titels.

Geeft de launch trailer van RIGS Mechanized Combat League jou het vertrouwen dat Sony haar eerste topper voor de PlayStation VR in huis heeft? Klap die mening van je in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch