Menu Premium

De laatste scene uit Star Wars Episode 9 “Will melt your brain”

Hylke Haagsma 23/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wees gerust, er zitten geen spoilers in dit artikel. Mogelijk ga je wel erg enthousiast worden na het lezen van dit stuk. Niet alleen zal de laatste scène van Star Wars Episode 9 een einde maken aan de Skywalker-saga, het zal ook “je hersenen smelten”. Althans, volgen Kevin Smith, hij was er getuige van toen het Star Wars-team de finale filmde. Zelfs regisseur JJ Abrams is naar verluidt openlijk opgewonden over het laatste schot.  Iets dat hopelijk een goed voorteken is na het zien van hoe goed hij het einde vastlegde in de laatste seconden van Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars einde moet je in de bioscoop zien

Tijdens een interview met IGN zei Kevin Smith dat de recente reis hem bijna over de grote finale had geïnformeerd: “(The crew) were like ‘You have to see (this set), and when you see it, it’ll melt your mind.’” Volgens Smith heeft Abrams het volgende uitgelegd: “You don’t want this spoiled. You want to be in a theater when this happens, trust me.”

Wat het team ook aan het filmen was, het blijft een mysterie. Smith koos ervoor om spoilers te vermijden en de rest van ons vraagt ??zich af wat er in die laatste paar seconden van Star Wars Episode 9 te zien zou kunnen zijn.

We moeten wachten tot 20 december om erachter te komen wat er aan de hand was in de Pinewood-set in Londen, maar, zoals Abrams zegt, je zult het zelf willen ontdekken. Heb jij ook zo’n zin in episode 9? 

Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen! Koos kan volgens ons niet maar wachten op de nieuwe Star Wars dus hij kletst er maar al te graag samen met jullie over. Benieuwd naar zijn theorie over de film straks? Houdt Filmkings in de gaten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch