Menu Premium

De laatste episode van Batman: The Telltale Series seizoen 1 komt volgende week uit

Froukje Planken 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Episode 5 van Batman: The Telltale Series seizoen 1 komt volgende week uit. Episode 5 is de laatste en dus de ‘grande finale’ van het eerste seizoen. Ontwikkelaar Telltale Games kondigt aan dat deze aflevering, genaamd City of Light, vanaf 13 december speelbaar is. Door Telltale zelf wordt het de seizoensfinale genoemd, dus we kunnen hopelijk meer Batman avonturen verwachten in een volgend seizoen.

Interessant is dat spelers deze episode op heel verschillende plekken zullen starten, afhankelijk van de keuzes die ze maakten in episode 4.

Naast deze aankondiging geeft Telltale aan dat de eerste episode van seizoen 1 vanaf nu gratis te spelen is op Steam, dus dit is een goed moment om in de serie te stappen als je dat nog niet gedaan had. Ook zijn er door Telltale prestatieverbeteringen doorgevoerd in een patch.

Batman: The Telltale Series is een episodische point-and-click adventure game, beschikbaar op Android, IOS, PC, PS4 en XboxOne. Na onder andere The Walking Dead, Game of Thrones en Tales from the Borderlands heeft Telltale Games weer een succesvolle game serie rondom een populaire franchise weten te maken.

Vanaf volgende week kunnen we dus aan de slag met de laatste aflevering van Batman: The Telltale Series en weten we hoe het eerste seizoen eindigt. Heb jij de eerste episodes al gespeeld en kijk je uit naar de finale? Laat het ons weten in de comments.

 

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch