Menu Premium

De GTA Online Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar

Karim Shehata 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games is sinds de launch van GTA Online in oktober in 2013 nauw betrokken gebleven bij de online variant van Grand Theft Auto V. De game krijgt vaak nieuwe DLC te verwerken en dit houdt de game voorlopig lekker fris. Alhoewel veel gamers al heel lang wachten op de langverwachte Heists, hoopt Rockstar je warm te houden voor de game door steeds nieuwe content aan de game toe te voegen. Rockstar vond de Amerikaanse feestdag Independence Day in ieder geval een erg goed excuus om opnieuw te komen met DLC en doet dit dan ook: de GTA Online Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar.

Dit betekent natuurlijk dat alle Amerikanen lekker kunnen gaan doen in deze game wat ze eigenlijk altijd willen doen: de vaderlandsliefde voor de Verenigde Staten uitdragen. Hier hebben wij nu echter ook wat aan, want zoals gezegd is de GTA Online Independence Day Special een DLC-pakket voor GTA Online. Dit pakket bevat onder meer nieuwe rijtuigen, zoals de Sovereign motor en een hele dikke, grote monster truck in de vorm van de Liberator. Daarnaast kun je de Amerikaanse trots gaan verdedigen met een nieuw wapen, welke in de Ammu-Nation te krijgen zal zijn onder de naam Musket. Het wordt overigens nog veel gekker, want je kunt Los Santos onveilig gaan maken met de Firework Rocket Launcher. Virtueel mensen opblazen in GTA Online wordt nu dus letterlijk een feest.

Voorlopig houdt het hier echter niet bij op, want ook kun je zeven nieuwe huizen kopen in de game. Hier kun je dan natuurlijk wat auto’s kwijt, maar omdat het bijna ‘The Fourth of July’ is zou Rockstar Rockstar niet zijn als het hier bij ophield. Je kunt namelijk een ware vuurwerkshow weggeven in je achtertuin in deze huizen, waardoor je Los Santos dus helemaal op z’n kop kan zetten. Overigens kun je ook buiten gaan feesten, want je kunt besluiten een ritje te nemen in de Ferris Whale of in de Leviathan Roller Coaster.

Al deze activiteiten kun je natuurlijk niet afleggen in je normale kleding en daarom zit er ook passende kleding in dit DLC-pakket voor GTA Online. Zo kun je een ‘Made in the U.S.A.’ t-shirt verwachten, maar kun je ook een gestoord Amerikaans dierenmasker verwachten. Een ding is in ieder geval zeker: wanneer je van plan was om dit jaar Independence Day te gaan vieren, ben je in het virtuele Los Angeles van Rockstar Games aan het juiste adres.

Het binnenhalen van de GTA Online Independence Day Special DLC moet je overigens wel snel doen, want het DLC-pakket is maar voor een beperkte tijd beschikbaar. Rockstar kondigt binnenkort nog een specifieke datum aan, maar zeker is dat de DLC maar beschikbaar is tot het midden van de maand juli. Je hebt dus genoeg tijd om je PlayStation 3 of Xbox 360 aan te zetten en deze DLC binnen te halen, maar wanneer je graag met een Fireworks Rocket Launcher wil huishouden in Los Santos, moet je niet te lang wachten.

De ontwikkelaar heeft overigens niet alleen dingen toegevoegd aan de game, maar ook het één en ander veranderd. Zo kun je nu blijven free-roamen en huishouden in Los Santos wanneer je wacht tot je genoeg spelers bij elkaar hebt geraapt om een Job te beginnen in GTA Online. Dit is natuurlijk een zeer welkome feature, want wachten hebben wij gamers nog nooit leuk gevonden. Wachten op dit DLC-pakket hoeft overigens niet, want de GTA Online Independence Day Special is zoals gezegd vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Op de Xbox 360 moet je naast het DLC-pakket ook nog een compatibility pakket downloaden voordat je Los Santos kunt betreden.

De GTA Online Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar

nieuws20140701_4thjuly2

nieuws20140701_4thjuly3

De GTA Online Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar

De GTA Online Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch