Menu Premium
Loading...

De GTA Online Doomsday Heist is live

Sebastiaan Brassinga 12/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wow! Op de valreep krijgen we dit jaar nog een nieuwe heist in GTA Online. Het gaat hier om de zogeheten Doomsday Heist. Vanaf dinsdag kunnen gamers aan de slag met de spiksplinternieuwe heist, die door Rockstar als volgt wordt omschreven:

‘Om San Andreas te behoeden van een totale ondergang, moeten een steenrijke tech-magnaat, idealistische geheim agent, sociaal ongemakkelijke complottheorie-denker en een neurotische supercomputer de krachten bundelen. Terwijl apocalyptische dreigingen van onbekende tegenstanders op je af komen, moeten jij en je bende mysteries oplossen en de straten van Los Santos beschermen. Ontferm je over de straten vanaf de kustlijn tot aan de diepste krochten van Mount Chiliad in een episch nieuw online avontuur.’

Aan de slag met de GTA Online Doomsday Heist

Naast de nieuwe heist kunnen spelers ook aan de slag met nieuwe vehicles, challenges, wapens, en bonussen. Zo kan je in de heist aan de slag met een orbital gun ter waarde van maar liefst $900.000. Gaan jullie deze heist checken? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch