Menu Premium

De Gears of War 4 pre-order bonus brengt oude bekenden terug

Rik Koning 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna drie en een half jaar hebben de Gears of War-fans moeten wachten op een nieuw deel, maar over twee maandjes is het dan eindelijk zo ver. Gears of War 4 moet spelers op de PC en de Xbox One gelukkig gaan maken en voor mensen die echt niet kunnen wachten heeft Microsoft nog iets bijzonders in petto, want de Gears of War 4 pre-order bonus brengt oude bekenden terug.

De zogenaamde Brothers to the End Elite Gear Pack is een nieuwe pre-order bonus die een aantal van de geliefde karakters uit de vorige games terugbrengt. Dit extraatje komt bovenop de eerder aangekondigde pre-order bonussen. Het gaat om een drietal oude karakters, namelijk Tomorrow Anya, Old Man Marcus en Zombie Dom.

Old Man Marcus is simpelweg een oudere versie van voormalig hoofdpersonage Marcus Fenix. 25 jaar na de Locust War heeft Marcus z’n baardgroei flink de vrije loop gelaten en is hij behoorlijk grijs aan het worden. Daarnaast heeft hij geen uniform meer aan, maar loopt hij rond in een normale burgeroutfit.

Tomorrow Anya is vernoemd naar de woorden die ze sprak aan het einde van de Locust War, waar ze tegen Marcus verkondigde dat ze eindelijk weer een “tomorrow” hadden. Tot slot is Zombie Dom misschien wel de meest opvallende verschijning van de drie. Dominic Santiago, de overleden vriend van Marcus, is terug in een creepy zombie-verschijning.

De Gears of War 4 pre-order bonus brengt oude bekenden terug

De Gears of War 4 pre-order bonus brengt oude bekenden terug

Deze personages komen dus bovenop het eerder aangekondigde Vintage Del-personage (zie de afbeelding boven dit item) en de traditionele gouden uitvoeringen van bestaande wapens. Daarnaast krijgt iedereen die de game pre-ordert ook alle vorige Gears of War titels.

Is dit genoeg om jou over de streep te trekken de game te pre-orderen, of wacht je toch nog even af? Laat het ons weten in de comments.

Gears of War 4 komt wereldwijd uit op dinsdag 11 oktober.

Bron: Xbox Wire

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch