Menu Premium

De fotoshoot van Boothbabe Loes Reinders

Boris van de Ven 16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Loes Reinders won de Boothbabe award 2013 op Firstlook

Amsterdam – Bezoekers van Firstlook 2013 werden weggeblazen door de 20-jarige Loes Reinders. Zij was boothbabe voor Ubisoft en na twee dagen keihard shinen, werd ze in een zinderende finale gekozen tot Boothabe van het jaar. Haar spontane uitstraling en de lol die ze trapte met de bezoekers, maakten op iedereen indruk. Zo ook op Charlotte van Leur, jurylid en model manager bij het Amsterdamse modellenbureau Ego’s Models: “Loes is niet alleen een knap meisje, maar ook iemand met persoonlijkheid. Ze maakt makkelijk contact, is enthousiast en benaderbaar. Ze is heel energiek en positief, mede daardoor was ze tijdens Firstlook heel populair bij de bezoekers.”

Onderdeel van de prijs was een fotoshoot met fashion fotograaf Otto van den Toorn. We hebben een selectie gemaakt van foto’s uit die shoot. Het is opvallend hoe veelzijdig Loes blijkt te zijn als model. Dat vond ook Charlotte: “Ik was erg onder de indruk van haar prestatie tijdens de fotoshoot. Het was voor haar de eerste keer dat ze op die manier voor de camera stond en ze poseerde heel professioneel. Ze kan zeker aan de slag als commercieel model. Wellicht ook als meer high fashion model maar daarvoor moet ze eerst nog meer ervaring opdoen. We hebben binnenkort een afspraak gepland.”

Leon Winkler, Boothbabe-expert en verantwoordelijk voor de stand van Ubisoft op Firstlook, wist al vanaf het moment dat hij Loes voor het eerst zag, dat ze een natuurtalent was. “Het is belangrijk om te vernieuwen, he? Ik was juist daarom op zoek naar een boothbabe die wat meer de high fashion kant op kon gaan. Een model dat wat minder de aandacht op zichzelf legt en wat meer op het product dat ze vertegenwoordigd.”

Op de redactie zijn we nog steeds stil van de transformatie die Loes doormaakte tijdens de fotoshoot. “Deze chick heeft talent” wist Jelle er nog net uit te persen toen hij met open mond naar de foto’s stond te staren. Voor ons is het in ieder geval duidelijk dat Loes de lat voor de volgende Bootbabe awards een stuk hoger heeft gelegd. En misschien zien we Loes binnenkort wel terug op posters en in de fashion bladen.

Alle foto’s (c) 2013 Otto van den Toorn

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch