Menu Premium

De Forza Horizon 3 expansion Blizzard Mountain is onthuld

Rens van Nerum 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet je versnelling in z’n 5, je poot op ’t gas en hou je blik op de weg, want de Forza Horizon 3 expansion Blizzard Mountain komt eraan!

Voor het eerst kun je met Forza Horizon 3 gaan racen in de sneeuwige sneeuwbergen van de Alpen met de nieuwe expansion Blizzard Mountain. Ook komt er een berg aan extra content je kant op en er zit heel wat vette shit tussen. Om maar even wat op te noemen, krijg je namelijk de beschikking over acht nieuwe wagens, waaronder een nieuwe Barn Find, maar ook nieuwe race-evenementen die speciaal zijn aangepast voor de uitbreiding van de game. De nieuwe campaign van de game krijgt de naam King of the Mountain, waarin er meer dan 50 nieuwe events jouw kant op knallen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de events Hill climb, Descent en Blizzard race.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg (no pun intended), want er zitten ook nieuwe Bucket List Blueprint en Rivals events in het pakketje! Ook kun je 28 nieuwe achievements behalen die 500 Gamerscore-punten waard zijn. Je kunt natuurlijk ook nog gewoon in de oorspronkelijke wagens rijden in deze expansion en daarvoor kun je gewoon even wat winterbandjes op je wagen gooien. Hier is in ieder geval alvast een lijst met wat nieuwe autootjes:

  • 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
  • 1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
  • 1975 Lancia Stratos HF Group 4
  • 1985 Lancia Delta S4 Group B
  • 2016 Nissan Titan Warrior Concept
  • 2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
  • 2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

Op 13 december kun je lekker racen in de nieuwe Forza Horizon 3 expansion Blizzard Mountain! Heb jij zin om te racen in de Alpen, of laat deze uitbreiding je koud? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch