Menu Premium

De Forza Horizon 3 demo is eindelijk beschikbaar op Windows 10

Roy de Keijzer 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen september was er al een demo beschikbaar voor de Xbox One-versie. en nu is dan eindelijk ook de PC-versie aan de beurt. De Forza Horizon 3 demo voor de PC is namelijk nu beschikbaar voor Windows 10. De volledige game is al sinds september te koop, maar nu kun je dus de demo gaan checken om te beslissen of deze game jouw zuurverdiende geld waard is.

De PC-versie van de demo is te downloaden in de Windows Store. De systeemeisen zijn hetzelfde als voor de volledige versie van Forza Horizon 3. De demo is 20GB groot. Volgens Microsoft is er minimaal een GTX 750 Ti- of R7 250X-videokaart nodig om deze game op jouw PC te kunnen draaien, terwijl een GTX 970 of 1060, R9 290X of RX 480 wordt aanbevolen. Om in 4k-resolutie met 30fps te spelen is een GTX 980 Ti, 1080 of een Fury X vereist.

Voor de release van de game maakte Microsoft al bekend dat de PC-demo later zou volgen en die belofte komen ze nu na. Forza Horizon 3 is een Play Anywhere-titel die zowel op de Xbox One als op een Windows 10-PC is te spelen als één van de twee versies wordt gekocht.

Naast de release van deze demo maakt Microsoft bekend dat de Xbox One-versie van de demo nu HDR-ondersteuning heeft. De HDR-functie werkt alleen in combinatie met de Xbox One S en een HDRTV.

Forza Horizon 3 is beschikbaar voor PC en Xbox One. Ga jij deze demo checken? Of scheur jij allang rond in jouw digitale bakbeest? Drop het in de comments hieronder!

Bron: VG 24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch