Menu Premium

De Forza Horizon 3 demo gaat op 12 september live

Bas Boudewijn 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zat er misschien al een tijdje aan te komen, maar Forza Horizon 3 krijgt binnenkort een demo die jij kunt spelen! Hoewel Microsoft nog geen officiële mededeling heeft gedaan over een demo voor een van de paradepaardjes van het bedrijf, dook er deze week al wel een gelekte Xbox Live Store pagina op waar een duidelijke datum was te zien. De Forza Horizon 3 demo gaat op 12 september live, zover we nu weten.

Als we dit gelekte bericht kunnen geloven, kun jij vanaf 02:00 op 12 september los met de demo van Forza Horizon 3. Wat we allemaal kunnen verwachten in deze demoversie van het derde deel in de Forza Horizon-serie is nog compleet onduidelijk, maar met een grootte van 18,34 GB kun je toch flink wat gameplay gaan verwachten.

Op 27 september kun je aan de slag met de volledige game op de Xbox One en jouw Windows 10 PC! Kun jij ook niet wachten om Australië te ontdekken met een van de vele wagens binnen Forza Horizon 3 of laat jij deze game liever schieten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch