Menu Premium

De FIFA 17 demo is speelbaar vanaf 13 september

Roy de Keijzer 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de pas verschenen PES 2017 demo kunnen we straks dus ook de nieuwe FIFA gaan uitproberen. Dus maak jezelf gereed voor je eerste warming-up in FIFA 17, want de FIFA 17 demo is speelbaar vanaf 13 september.

De FIFA 17 lead producer, Garreth Reeder, heeft bekend gemaakt dat we aanstaande dinsdag aan de slag kunnen met de demo van de voetbalgame. De beste man heeft verder geen details vrijgegeven over de inhoud van deze demo, het is dus nog onbekend met welke voetbalclubs en stadions we straks een balletje mogen trappen.

Wat we wel kunnen doen, is gissen naar de inhoud van deze demo. Dit op basis van de FIFA 17 demo die speelbaar was op de Gamescom in Keulen. In deze demo konden journo’s en gamers spelen met de volgende teams: Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Olympique Lyonnais, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, Tigres UANL, FC Bayern, AS Monaco, Gamba Osaka, Inter, en Juventus. Met deze teams kon je spelen in stadions als Stamford Bridge, Suita City Football Stadium en Centuitylink Field.

De inhoud van de Gamesom demo geeft natuurlijk geen garantie dat we straks met dezelfde teams in de publieke demo mogen spelen. We zullen de verdere aankondigingen van EA Sports moeten afwachten voor meer details over de demo.

FIFA 17 is vanaf 29 september verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Kijk jij uit naar het spelen van de demo van FIFA 17? Of ben jij niet weg te trappen van PES 2017? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch