Menu Premium

De eerste gameplaybeelden van Far Cry 5 laten brute actie zien

Yannick van Doorn 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat verwacht jij van een Far Cry-game? Precies! Guns, ontploffingen, samenwerking en complete vrijheid om een objective te benaderen en te veroveren. Na het zien van de gameplay trailer kan gezegd worden dat Ubisoft ons hier niet in de steek laat. De eerste gameplaybeelden van Far Cry 5 laten brute actie zien.

De presentatie van Far Cry 5 begon echter met een andere intro. We worden via sfeervolle beelden van de staat Montana meegenomen naar een klein dorpje waar de kerkklokken luiden. Bij de kerk aangekomen horen we gezang en terwijl we binnenstappen zien we The Father het gezang, het nummer Amazing Grace, leiden terwijl zijn volgers hun guns in de lucht steken. Een echte Far Cry-badass! Nice!

In de gameplay trailer die volgt neemt de Creative Director van Far Cry 5, Dan Hay, ons in een paar minuten mee tijdens de verovering van het kleine dorpje Fall’s End dat is ingenomen door een sekte.

In Far Cry 5, we want to give you an entire For-Hire system: Guns-for-Hire, Fangs-for-Hire and Friends-for-Hire.

Wat direct opvalt is de hond die met ons meeloopt. Wat blijkt? Deze hond kan de wereld inrennen voor het taggen van vijanden en hij is ook in te zetten voor het aanvallen van deze vijanden, oftewel Fangs-for-Hire. Samenwerking met NPC’s wordt direct geïntroduceerd als Grace, de sniper, de watertoren ingestuurd wordt om jou te kunnen coveren, Guns-for-Hire. Dit ga je duidelijk nodig hebben.

De sekte houdt de straat bezet voor een kerkje en terwijl jij je een weg naar beneden baant ontaard deze trailer in een mix van brute actie en toffe gameplay elementen onder begeleiding van een typisch Far Cry-muziekje. Grace covert jou door haar sniper leeg te schieten, terwijl Boomer, de hond, jou ook te hulp schiet en vijanden dood bijt en guns aflevert. Vervolgens zien we een vliegtuig naderen en wordt duidelijk dat je ook de hulp van een bevriende piloot kunt inschakelen, Death-from-Above. Als laatste wordt het Friends-for-Hire systeem geïntroduceerd, want de game is ook in co-op te spelen.

De Far Cry 5 Fall’s End Liberation dendert door met zijn brute actiebeelden waarin vele manieren gepresenteerd worden om jouw vijanden in de game van het leven te beroven. De game verschijnt op 27 februari 2018 op PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze gameplaybeelden smaken naar meer.

Bron: Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch