Menu Premium

De eerste Call of Duty: Modern Warfare kopieën zijn al verschenen

Lars Leeftink 21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog wachten tot eind deze week en dan is het zover. Dan kunnen gamers aan de slag met de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare. Op 25 oktober verschijnt de game op PlayStation 4, Xbox One en PC. Maar er zijn al wat gamers die, eerder dan de bedoeling was, kopieën hebben weten te bemachtigen.

Kijk uit voor spoilers!

Want dat is nu natuurlijk het gevaar. Als je de game eerder hebt dan andere, bezit je nou eenmaal informatie die de rest van de wereld niet heeft. Het gaat in dit geval om kopieën van de PlayStation 4-versie van de game. Alle kopieën moeten natuurlijk op tijd naar alle gamers verstuurd worden, en dat kan wel eens fout gaan of in dit geval te vroeg gebeuren. De reden is in principe niet bekend, maar het is dus in ieder geval oppassen voor spoilers totdat de game op 25 oktober officieel gelauncht is. Dat is voor de mensen die zich daar druk om maken natuurlijk. Voor de mensen die het wel leuk vinden om wat informatie over onder meer de campaign en de multiplayer te krijgen voordat ze de game gespeeld hebben: niemand houdt je bij deze tegen.

Call of Duty: Modern Warfare is er bijna

Call of Duty-fans zullen nog even op hun nagels moeten bijten, maar dezelfde fans zullen waarschijnlijk ook het aankomende weekend dik onderstreept hebben in hun agenda. Het is een soort van reboot van de succesvolle game van 2007 en zal zowel Singleplayer als Multiplayer bevatten. Wat ook opvallend is, is het nieuws dat ons vorige week bereikte. Want, er lijken amper tot geen microtransactions in te gaan zitten. Eerste zien, dan geloven natuurlijk.

Kijk jij al uit naar de nieuwe Call of Duty? Ga jij de game dit weekend meteen spelen? En zo ja op welke console? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch