Menu Premium

De eerste beelden van FIFA op de Switch check je hier

Tim Koelen 15/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de persconferentie van 13 januari kondigde EA’s Patrick Söderlund dat FIFA op de Switch zal verschijnen. De eerste beelden van de game op de Switch zijn hier te zien in een Japanse commercial. Check vooral de video:

Toch bleef er eerder in de lucht hangen welke versie van FIFA voor de Switch zou verschijnen. Peter Moore heeft hier vorige week een duidelijk antwoord over gegeven. De eerstvolgende game zal FIFA 18 zijn die op de Nintendo Switch zal gaan uitkomen.

Of de game een versie is van de Xbox 360/PlayStation 3 die nog op de oude Ignite-engine loopt, of dat FIFA 18 voor de Switch net als op de Xbox One en PlayStation 4 op Frostbite loopt, is nog niet bekend. Moore heeft al wel bevestigd dat FIFA 18 voor Nintendo’s nieuwe console tegelijkertijd uitkomt met de andere versies van FIFA 18. We zullen dus nog even tot september moeten wachten, wanneer FIFA meestal zijn releasedatum heeft.  Wat betreft de commercial maakt deze ons niet veel wijzer als het gaat om welke game-engine de footie draait.

Zie jij jezelf al FIFA 18 spelen op de Nintendo Switch? De console komt uit op 3 maart aanstaande, dat is dus nog maar 16 nachtjes slapen! Heb jij de console in de pre-order staan? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch