Menu Premium

De dubbele UI bug van The Division behoort tot de verleden tijd

Duncan Israel 01/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar vorige week The Division op PC al een patch kreeg voor de dubbele UI bug, is deze week de PlayStation 4 aan de beurt met patch 1.05. De dubbele UI bug van The Division behoort hierdoor tot de verleden tijd.

Tom Clancy’s The Division kampt helaas met talloze bugs die de gameplay ervaring geen goed doen. De dubbele UI bug was er één van. Veel spelers zagen twee versies van hun stats op het scherm verschijnen als ze de game aan het spelen waren en dit bracht vanzelfsprekend een hoop verwarring met zich mee. Gelukkig staat ontwikkelaar Massive Entertainment nauw in contact met de community en weten ze ook deze bug vrij snel aan te pakken.

Deze patch is redelijk groot voor het probleem dat hij tegengaat. Je moet namelijk 4,5 GB binnentrekken voordat het probleem is opgelost. Helaas zijn hiermee niet alle problemen met The Division opgelost. De game heeft, na de laatste grote nieuwe patch, nog steeds last van opmerkelijke bugs en glitches, maar dit probleem behoort in ieder geval tot de verleden tijd!

Tom Clancy’s The Division verscheen op 8 maart 2016 en werd destijds prima ontvangen door de pers en de gamers. Later hebben updates verschillende bugs en glitches geïntroduceerd, maar Ubisoft lijkt nu goed onderweg de game wederom goed speelbaar te maken. Speel jij The Division nog? Laat het ons weten in de comments!

De dubbele UI bug van The Division behoort tot de verleden tijdBron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch