Menu Premium

Motion-controlled ki-aanvallen in de Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer

Jeroen Wiersma 01/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze maand komt zowel in Japan (7 september) als in de rest van de wereld (22 september) Dragon Ball naar de Switch. Hoog tijd om te laten zien wat de kracht is van deze game op de Switch moet Bandai Namco hebben gedacht, en dat is dus precies wat we te zien krijgen in de Dragon Ball Xenoverse 2 Switch trailer.

De Motion-controlled ki-aanvallen zijn niet iets geheel nieuws, dit zagen we al eerder op de Wii, maar met de Joy Cons mogen we verwachten dat deze beter werken en daarmee de beleving van het zelf uitvoeren van een kamehameha verbeteren. Als je ook nog eens met je zelf samengestelde fighter aan het knokken bent is het hopelijk meer dan ooit alsof je zelf tegenover de helden of schurken uit het Dragon Ball-universum staat. Is er een betere uitlaatklep dan schreeuwend een Spirit Bomb op iemand z’n kop lazeren?

Mogelijk heb je Dragon Ball Xenoverse 2 al gespeeld op de PC, PlayStation 4 of Xbox One, omdat deze vorig jaar op die platformen is verschenen. De game gooide geen bijzonder hoge ogen, maar werd wel beoordeeld als vermakelijk, met name voor de fans. Heeft de game genoeg in zich om het op de Switch te maken?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch