Menu Premium

De Dishonored 2 day one patch is 9GB op PS4 en Xbox One

Maarten van Steijn 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel Dishonored 2 puur op single-player gericht is, gaat het waarschijnlijk niet mogelijk worden om vanaf de release op 11 november 2016 meteen keihard aan de slag te kunnen met de game. De game wordt officieel aankomende vrijdag uitgebracht, maar er zijn al meerdere verkooppunten waar de game al verkocht wordt. Hierdoor weten we dat de Dishonored 2 day one patch een flinke gaat worden.

De patch is maar liefst 9GB groot voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ook kost een digitale download van de game je 48GB aan ruimte op de harde schijf van je PS4. Naar verwachting zul je op je Xbox One ook een kleine 50GB moeten vrijmaken om Dishonored 2 te kunnen spelen.

De patch moet vooral wat bugs gaan verhelpen en verbeterde textures met zich mee brengen. Ook zorgt de patch voor een hogere kwaliteit van de schaduwen, een aangepaste reload-tijd en een hogere frame-rate. Tot slot voegt de patch screenshots toe aan de game, waar je lekker naar kunt koekeloeren als je een laadscherm voorgeschoteld krijgt.

Wat vind jij ervan dat er zo’n dikke day one patch komt voor een single-player game? Dishonored 2 verschijnt aanstaande vrijdag, op 11 november dus, officieel voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch