Menu Premium

De current-gen port van Marvel Ultimate Alliance kampt met performance issues

Roy de Keijzer 03/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verscheen vanuit het niets een aankondiging en meteen de release van Marvel Ultimate Alliance en Marvel Ultimate Alliance 2 op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Nu blijkt het zo te zijn dat de current-gen port van Marvel Ultimate Alliance kampt met performance issues.

De remasters van Marvel Ultimate Alliance 1 en 2 zijn sinds vorige week verkrijgbaar, maar de release loopt dus alles behalve vlekkeloos. Het blijkt namelijk dat de beloofde inbegrepen DLC ontbreekt! Daarnaast zit de game vol met bugs en is het in de PC-versie op het moment niet mogelijk om de toetsen te wijzigen.

Op de Steam-pagina van Marvel: Ultimate Alliance is een hoop geklaag te vinden in de vooral negatieve reviews die daar te lezen zijn. Problemen die het meest voorkomen zijn frame-rate issues, matige controller support, problemen met het geluid en nog meer technisch gezeik waardoor de game niet goed loopt. Activision heeft inmiddels een eerste patch aangekondigd die een aantal van de problemen lijkt aan te pakken, met de volgende patchnotes:

Controller mapping improvements that address both Xbox One and Xbox 360 buttons, triggers, and a problem specifically with the A button.
General improvements to audio and fixes for the crackling sounds.
Improvements to player invitations for Marvel Ultimate Alliance.
UI updates and fixes for desync/disconnection issues when playing online.

Zowel Activison als Marvel beloven de technische problemen zo goed en zo snel mogelijk te tackelen en de DLC te fixen. Je kunt straks dus gewoon weer met je favoriete superheld de harde baas uithangen in epische gevechten.

Marvel: Ultimate Alliance 1 en 2 zijn verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PC, terwijl je binnenkort ook op de Xbox One los kunt gaan met de sickste Marvel-helden.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch