Menu Premium

De Call of Duty: Modern Warfare campaign is nu live op PS4

Roy de Keijzer 05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4-eigenaren onder jullie die een exemplaar van Call of Duty: Infinite Warfare’s Legacy Edition hebben gepre-orderd, kunnen alvast aan de slag met de remaster van Modern Warfare. De Call of Duty: Modern Warfare campaign is namelijk voor deze vroege vogels nu beschikbaar als downloadable early acces.

Als jij de pre-order hebt gekocht in de PlayStation Store, dan zou je de game inmiddels moeten zien staan in jouw Library. Heb je de pre-order in de winkel hebt gehaald, dan krijg je een code om de campaign te kunnen binnentrekken.

De early access-versie van de Call of Duty: Modern Warfare campaign blijft tot en met 3 november actief voor mensen die de Legacy Edition kopen. Een dag later zal de volledige game Infinite Warfare plus de Modern Warfare remaster gelanceerd worden. Hoe eerder je de game dus koopt, hoe langer je de Modern Warfare Remastered campaign kunt blijven spelen.

Na 3 november zul je de disc van de game nodig hebben om door te kunnen gamen en om mutiplayer games te spelen, behalve als je de game digitaal hebt aangeschaft natuurlijk. Overigens moet je voor de gehele Legacy Edition, welke Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered bevat, maar liefst 130 GB vrij maken op je harde schijf. Modern Warfare Remastered en Infinite Warfare zijn vanaf 5 november beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Ben jij al druk aan de slag met de Call of Duty: Modern Warfare campaign? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch